Thursday 16th of January 2025 11:03:52 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 7621 - Displaying: 7000 - 7050
  NAME GENDER ORIGIN
1 அவையின்பம் avaiyinpam f
2 அவையின்பன் avaiyinpan m
3 அவையொளி avaiyoLi f
4 அவையோவியம் avaiyOviyam f
5 அவையுருவன் avaiyuruvan m
6 அவல்வரம்பன் avalvarampan m
7 அவினாஷ் avinaash m
8 அவிர் avir f
9 அவிராற்றல் aviraatRal f
10 அவிரல்லி aviralli f
11 அவிரமுதம் aviramutham f
12 அவிரமுது aviramuthu f
13 அவிரன்பு aviranpu f
14 அவிரரசி avirarasi f
15 அவிரரசு avirarasu f
16 அவிரறிவு aviraRivu f
17 அவிரழகி avirazaki f
18 அவிரழகு avirazaku f
19 அவிரெழில் avirezil f
20 அவிரெழிலி avirezili f
21 அவிரெழினி avirezini f
22 அவிரிசை avirisai f
23 அவிர்கணை avirkaNai f
24 அவிர்கண்ணி avirkaNNi f
25 அவிர்கண்ணு avirkaNNu f
26 அவிர்கதிர் avirkathir f
27 அவிர்மகள் avirmakaL f
28 அவிர்மலை avirmalai f
29 அவிர்மலர் avirmalar f
30 அவிர்மங்கை avirmangkai f
31 அவிர்மணி avirmaNi f
32 அவிர்மதி avirmathi f
33 அவிர்மயில் avirmayil f
34 அவிர்மின்னல் avirminnal f
35 அவிர்முடி avirmudi f
36 அவிர்முல்லை avirmullai f
37 அவிர்முத்து avirmuththu f
38 அவிர்நாச்சி avirnhaachsi f
39 அவிர்நாச்சியார் avirnhaachsiyaar f
40 அவிர்நகை avirnhakai f
41 அவிர்நங்கை avirnhangkai f
42 அவிர்நிலா avirnhilaa f
43 அவிரொளி aviroLi f
44 அவிரோவியம் avirOviyam f
45 அவிர்பிறை avirpiRai f
46 அவிர்பொன் avirpon f
47 அவிர்பொன்னி avirponni f
48 அவிர்பொழில் avirpozil f
49 அவிர்புகழ் avirpukaz f
50 அவிர்செல்வம் avirselvam f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE