Thursday 16th of January 2025 11:32:07 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 7621 - Displaying: 7050 - 7100
  NAME GENDER ORIGIN
1 அவிர்செல்வி avirselvi f
2 அவிர்தாமரை avirthaamarai f
3 அவிர்தலைவி avirthalaivi f
4 அவிர்தமிழ் avirthamiz f
5 அவிர்தங்கம் avirthangkam f
6 அவிர்தேவி avirthEvi f
7 அவிர்திங்கள் avirthingkaL f
8 அவிர்திறல் avirthiRal f
9 அவிர்வல்லி avirvalli f
10 அவிர்விறல் avirviRal f
11 அவிர்விறலி avirviRali f
12 அவிர்விழி avirvizi f
13 அவ்வாகை avvaakai f
14 அவ்வாளி avvaaLi f
15 அவ்வானம் avvaanam f
16 அவ்வாற்றல் avvaatRal f
17 அவ்வடிவு avvadivu f
18 அவ்வைநம்பி avvainhampi m
19 அவ்வைவாணன் avvaivaaNan m
20 அவ்வையாரப்பன் avvaiyaarappan m
21 அவ்வையன்பன் avvaiyanpan m
22 அவ்வையரசு avvaiyarasu m
23 அவ்வலை avvalai f
24 அவ்வளை avvaLai f
25 அவ்வலரி avvalari f
26 அவ்வல்லி avvalli f
27 அவ்வள்ளி avvaLLi f
28 அவ்வணி avvaNi f
29 அவ்வரண் avvaraN f
30 அவ்வரசி avvarasi f
31 அவ்வருவி avvaruvi f
32 அவ்வேல் avvEl f
33 அவ்வெள்ளி avveLLi f
34 அவ்வெரி avveri f
35 அவ்வெற்றி avvetRi f
36 அவ்விளக்கு avviLakku f
37 அவ்விறல் avviRal f
38 அவ்விறலி avviRali f
39 அவ்விசை avvisai f
40 அவ்விழை avvizai f
41 அவ்விழையாள் avvizaiyaaL f
42 அவ்விழி avvizi f
43 அவ்வொளி avvoLi f
44 அயிர் ayir f
45 அயிராளி ayiraaLi f
46 அயிராற்றல் ayiraatRal f
47 அயிராழி ayiraazi f
48 அயிரம்மா ayirammaa f
49 அயிரம்மாள் ayirammaaL f
50 அயிரம்மை ayirammai f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE