Saturday 28th of December 2024 07:05:28 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 7621 - Displaying: 1950 - 2000
  NAME GENDER ORIGIN
1 அகன்மாதுளை akanmaathuLai f
2 அகன்மடந்தை akanmadanhthai f
3 அகன்மைந்தன் akanmainhthan m
4 அகன்மகள் akanmakaL f
5 அகன்மலை akanmalai m
6 அகன்மலை akanmalai f
7 அகன்மலையள் akanmalaiyaL f
8 அகன்மலையன் akanmalaiyan m
9 அகன்மலையோன் akanmalaiyOn m
10 அகன்மலர் akanmalar f
11 அகன்மல்லன் akanmallan m
12 அகன்மள்ளன் akanmaLLan m
13 அகன்மணம் akanmaNam f
14 அகன்மங்கை akanmangkai f
15 அகன்மணி akanmaNi m
16 அகன்மணி akanmaNi f
17 அகன்மறை akanmaRai f
18 அகன்மறவன் akanmaRavan m
19 அகன்மருகன் akanmarukan m
20 அகன்மருதம் akanmarutham f
21 அகன்மருதன் akanmaruthan m
22 அகன்மதி akanmathi m
23 அகன்மதி akanmathi f
24 அகன்மௌவல் akanmauval m
25 அகன்மௌவல் akanmauval f
26 அகன்மயில் akanmayil f
27 அகன்மழை akanmazai f
28 அகன்மழவன் akanmazavan m
29 அகன்மீன் akanmeen f
30 அகன்மெய்யன் akanmeyyan m
31 அகன்மேழி akanmEzi m
32 அகன்மேழி akanmEzi f
33 அகன்மொட்டு akanmoddu f
34 அகன்மொழி akanmozi m
35 அகன்மொழி akanmozi f
36 அகன்முடி akanmudi m
37 அகன்முடி akanmudi f
38 அகன்முகை akanmukai f
39 அகன்முகில் akanmukil f
40 அகன்முகிலன் akanmukilan m
41 அகன்முகிலி akanmukili f
42 அகன்முல்லை akanmullai f
43 அகன்முனைவன் akanmunaivan m
44 அகன்முறையோன் akanmuRaiyOn m
45 அகன்முரசு akanmurasu m
46 அகன்முரசு akanmurasu f
47 அகன்முருகன் akanmurukan m
48 அகன்முருகு akanmuruku m
49 அகன்முறுவல் akanmuRuval m
50 அகன்முறுவல் akanmuRuval f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE