Wednesday 1st of January 2025 03:47:44 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 7621 - Displaying: 2200 - 2250
  NAME GENDER ORIGIN
1 அகரக்காடன் akarakkaadan m
2 அகரக்காரி akarakkaari m
3 அகரக்காவலன் akarakkaavalan m
4 அகரக்கடல் akarakkadal m
5 அகரக்கடல் akarakkadal f
6 அகரக்கலை akarakkalai m
7 அகரக்கலை akarakkalai f
8 அகரக்கலைஞன் akarakkalainjan m
9 அகரக்கணை akarakkaNai m
10 அகரக்கணை akarakkaNai f
11 அகரக்கனல் akarakkanal m
12 அகரக்கனி akarakkani m
13 அகரக்கனி akarakkani f
14 அகரக்கண்ணன் akarakkaNNan m
15 அகரக்கண்ணி akarakkaNNi f
16 அகரக்கண்ணு akarakkaNNu m
17 அகரக்கண்ணு akarakkaNNu f
18 அகரக்கரை akarakkarai m
19 அகரக்கதிர் akarakkathir m
20 அகரக்கதிர் akarakkathir f
21 அகரக்கழியான் akarakkaziyaan m
22 அகரக்கீரன் akarakkeeran m
23 அகரக்கேள்வன் akarakkELvan m
24 அகரக்கிளி akarakkiLi m
25 அகரக்கிளி akarakkiLi f
26 அகரக்கிள்ளை akarakkiLLai f
27 அகரக்கிள்ளி akarakkiLLi m
28 அகரக்கிழான் akarakkizaan m
29 அகரக்கோ akarakkO m
30 அகரக்கோடன் akarakkOdan m
31 அகரக்கொடி akarakkodi m
32 அகரக்கொடி akarakkodi f
33 அகரக்கொடியோன் akarakkodiyOn m
34 அகரக்கோமான் akarakkOmaan m
35 அகரக்கோன் akarakkOn m
36 அகரக்கொன்றை akarakkonRai m
37 அகரக்கொன்றை akarakkonRai f
38 அகரக்கூடலன் akarakkoodalan m
39 அகரக்கூத்தன் akarakkooththan m
40 அகரக்கூத்தன்; akarakkooththan; m
41 அகரக்கோதை akarakkOthai m
42 அகரக்கோதை akarakkOthai f
43 அகரக்கொற்றன் akarakkotRan m
44 அகரக்கொற்றவன் akarakkotRavan m
45 அகரக்கோவன் akarakkOvan m
46 அகரக்கொழுந்து akarakkozunhthu m
47 அகரக்கொழுந்து akarakkozunhthu f
48 அகரக்குடிமகன் akarakkudimakan m
49 அகரக்குளத்தன் akarakkuLaththan m
50 அகரக்குமரன் akarakkumaran m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE