Friday 10th of January 2025 03:04:28 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 7621 - Displaying: 3050 - 3100
  NAME GENDER ORIGIN
1 அமர்கலை amarkalai f
2 அமர்கலம் amarkalam f
3 அமர்கணை amarkaNai f
4 அமர்கண்ணி amarkaNNi f
5 அமர்கதிர் amarkathir f
6 அமர்கயல் amarkayal f
7 அமர்கிளி amarkiLi f
8 அமர்கிள்ளை amarkiLLai f
9 அமர்க்காரி amarkkaari m
10 அமர்க்கடல் amarkkadal m
11 அமர்க்கணை amarkkaNai m
12 அமர்க்கனல் amarkkanal m
13 அமர்க்கீரன் amarkkeeran m
14 அமர்க்கிள்ளி amarkkiLLi m
15 அமர்க்கோடன் amarkkOdan m
16 அமர்க்கொடி amarkkodi m
17 அமர்க்கோமான் amarkkOmaan m
18 அமர்க்கோன் amarkkOn m
19 அமர்க்கூத்தன் amarkkooththan m
20 அமர்க்கோதை amarkkOthai m
21 அமர்க்கோவன் amarkkOvan m
22 அமர்க்குமரன் amarkkumaran m
23 அமர்க்குன்றன் amarkkunRan m
24 அமர்க்குரிசில் amarkkurisil m
25 அமர்க்குரிசில்- amarkkurisil- m
26 அமர்கொடை amarkodai f
27 அமர்கொடி amarkodi f
28 அமர்கொம்பு amarkompu f
29 அமர்கொன்றை amarkonRai f
30 அமர்கூந்தல் amarkoonhthal f
31 அமர்கோதை amarkOthai f
32 அமர்கொழுந்து amarkozunhthu f
33 அமர்குரல் amarkural f
34 அமர்குறிஞ்சி amarkuRinjsi f
35 அமர்குயில் amarkuyil f
36 அமர்குழை amarkuzai f
37 அமர்குழல் amarkuzal f
38 அமர்குழலி amarkuzali f
39 அமர்மா amarmaa m
40 அமர்மாமணி amarmaamaNi f
41 அமர்மாமதி amarmaamathi f
42 அமர்மாமயில் amarmaamayil f
43 அமர்மான் amarmaan f
44 அமர்மானம் amarmaanam f
45 அமர்மானன் amarmaanan m
46 அமர்மானி amarmaani f
47 அமர்மாண்பன் amarmaaNpan m
48 அமர்மாறன் amarmaaRan m
49 அமர்மாரி amarmaari f
50 அமர்மார்பன் amarmaarpan m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE