Tuesday 14th of January 2025 06:02:07 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 9021 - Displaying: 5500 - 5550
  NAME GENDER ORIGIN
1 கோலவானம் kOlavaanam f
2 கோலவாணன் kOlavaaNan m
3 கோலவாணி kOlavaaNi f
4 கோலவாரி kOlavaari f
5 கோலவடிவு kOlavadivu f
6 கோலவளை kOlavaLai f
7 கோலவல்லாள் kOlavallaaL f
8 கோலவல்லி kOlavalli f
9 கோலவள்ளி kOlavaLLi f
10 கோலவணி kOlavaNi f
11 கோலவரண் kOlavaraN f
12 கோலவரசி kOlavarasi f
13 கோலவரசு kOlavarasu f
14 கோலவரி kOlavari f
15 கோலவழகு kOlavazaku f
16 கோலவழுதி kOlavazuthi m
17 கோலவேல் kOlavEl f
18 கோலவேந்தன் kOlavEnhthan m
19 கோலவில் kOlavil f
20 கோலவிளக்கு kOlaviLakku f
21 கோலவிறலி kOlaviRali f
22 கோலவிழி kOlavizi f
23 கோலவிழியன் kOlaviziyan m
24 கோலயாழ் kOlayaaz f
25 கோலழகி kOlazaki f
26 கோளழகி kOLazaki f
27 கோலழகு kOlazaku f
28 கோலேந்தி kOlEnhthi f
29 கோலெழில் kOlezil f
30 கோலெழிலி kOlezili f
31 கொள்கை koLkai m
32 கொள்கை koLkai f
33 கொள்கை அணங்கு koLkai aNangku f
34 கொள்கை அரசி koLkai arasi f
35 கொள்கை யாற்றல் koLkai yaatRal f
36 கொள்கைச்சீரன் koLkaichseeran m
37 கொள்கைச்செல்வன் koLkaichselvan m
38 கொள்கைச்செல்வி koLkaichselvi f
39 கொள்கைச்செம்மல் koLkaichsemmal m
40 கொள்கைச்சேரன் koLkaichsEran m
41 கொள்கைச்சேய் koLkaichsEy f
42 கொள்கைச்செழியன் koLkaichseziyan m
43 கொள்கைச்சிட்டு koLkaichsiddu f
44 கொள்கைச்சுடர் koLkaichsudar m
45 கொள்கைச்சுடர் koLkaichsudar f
46 கொள்கைக்காவலன் koLkaikkaavalan m
47 கொள்கைக்கடல் koLkaikkadal f
48 கொள்கைக்கனல் koLkaikkanal m
49 கொள்கைக்கனல் koLkaikkanal f
50 கொள்கைக்கனி koLkaikkani f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE