Sunday 19th of January 2025 02:21:54 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 9021 - Displaying: 8250 - 8300
  NAME GENDER ORIGIN
1 குறட்பழம் kuRadpazam f
2 குறட்பித்தன் kuRadpiththan m
3 குறட்பொன் kuRadpon f
4 குறட்பொன்னி kuRadponni f
5 குறட்பூவை kuRadpoovai f
6 குறட்பொறை kuRadpoRai f
7 குறட்பொறையள் kuRadpoRaiyaL f
8 குறட்பொழில் kuRadpozil f
9 குறட்புகழ் kuRadpukaz f
10 குறட்புகழன் kuRadpukazan m
11 குறட்புலமை kuRadpulamai f
12 குறட்புலவன் kuRadpulavan m
13 குறட்புணை kuRadpuNai f
14 குறட்புதுமை kuRadputhumai f
15 குறட்சீரன் kuRadseeran m
16 குறட்சீரோன் kuRadseerOn m
17 குறட்செல்வம் kuRadselvam f
18 குறட்செல்வன் kuRadselvan m
19 குறட்செல்வி kuRadselvi f
20 குறட்செம்மல் kuRadsemmal m
21 குறட்சேந்தன் kuRadsEnhthan m
22 குறட்சென்னி kuRadsenni m
23 குறட்சேரன் kuRadsEran m
24 குறட்சேய் kuRadsEy m
25 குறட்சேய் kuRadsEy f
26 குறட்செழியன் kuRadseziyan m
27 குறட்சோலை kuRadsOlai m
28 குறட்சோலை kuRadsOlai f
29 குறட்சோழன் kuRadsOzan m
30 குறட்சுடர் kuRadsudar m
31 குறட்சுடர் kuRadsudar f
32 குறட்சுடரோன் kuRadsudarOn m
33 குறட்சுனை kuRadsunai f
34 குறட்சுரபி kuRadsurapi f
35 குரல் kural f
36 குறள் kuRaL f
37 குறளாள் kuRaLaaL f
38 குறளாளன் kuRaLaaLan m
39 குறளாற்றல் kuRaLaatRal f
40 குறளாழி kuRaLaazi m
41 குறளாழி kuRaLaazi f
42 குறளடியான் kuRaLadiyaan m
43 குறளம்மை kuRaLammai f
44 குறளமுதம் kuRaLamutham f
45 குறளமுதன் kuRaLamuthan m
46 குறளமுது kuRaLamuthu m
47 குறளமுது kuRaLamuthu f
48 குறளன் kuRaLan m
49 குறளணி kuRaLaNi f
50 குறளன்னை kuRaLannai f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE