Wednesday 8th of January 2025 06:23:31 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 9021 - Displaying: 2500 - 2550
  NAME GENDER ORIGIN
1 கலவாணன் kalavaaNan m
2 களவாணன் kaLavaaNan m
3 கலவாழி kalavaazi m
4 கலவையன் kalavaiyan m
5 கலவளத்தன் kalavaLaththan m
6 களவளத்தன் kaLavaLaththan m
7 கலவலவன் kalavalavan m
8 கலவளவன் kalavaLavan m
9 களவளவன் kaLavaLavan m
10 கலவள்ளல் kalavaLLal m
11 களவள்ளல் kaLavaLLal m
12 கலவல்லோன் kalavallOn m
13 கலவரசன் kalavarasan m
14 கலவரசு kalavarasu m
15 கலவறிவன் kalavaRivan m
16 கலவறிவு kalavaRivu m
17 கலவழகன் kalavazakan m
18 கலவழகு kalavazaku m
19 கலவழுதி kalavazuthi m
20 களவழுதி kaLavazuthi m
21 கலவீரன் kalaveeran m
22 களவீரன் kaLaveeran m
23 கலவேள் kalavEL m
24 களவேல் kaLavEl m
25 களவேள் kaLavEL m
26 களவேல் kaLavEl f
27 கலவேலன் kalavElan m
28 களவேலன் kaLavElan m
29 கலவேலவன் kalavElavan m
30 கலவேலோன் kalavElOn m
31 களவேலோன் kaLavElOn m
32 கலவேங்கை kalavEngkai m
33 களவேங்கை kaLavEngkai m
34 களவேங்கை kaLavEngkai f
35 கலவேந்தன் kalavEnhthan m
36 களவேந்தன் kaLavEnhthan m
37 கலவெற்பன் kalavetpan m
38 களவெற்பன் kaLavetpan m
39 களவெற்றி kaLavetRi m
40 களவெற்றி kaLavetRi f
41 கலவெழிலன் kalavezilan m
42 கலவெழிலோன் kalavezilOn m
43 களவிளக்கு kaLaviLakku f
44 களவிறல் kaLaviRal m
45 களவிறலன் kaLaviRalan m
46 கலவிறலோன் kalaviRalOn m
47 களவிறலோன் kaLaviRalOn m
48 கலவொலி kalavoli m
49 கலவொளி kalavoLi m
50 கலவூரான் kalavooraan m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE