Tuesday 24th of December 2024 11:13:51 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 5243 - Displaying: 1350 - 1400
  NAME GENDER ORIGIN
1 மங்கலவல்லி mangkalavalli f
2 மங்களேஸ் mangkaLES m
3 மங்கம்மா mangkammaa f
4 மணி maNi m
5 மணி maNi f
6 மணிச்சாந்து maNichsaanhthu f
7 மணிச்சாரல் maNichsaaral f
8 மணிச்செல்வம் maNichselvam f
9 மணிச்செல்வன் maNichselvan m
10 மணிச்செல்வி maNichselvi f
11 மணிச்செம்மை maNichsemmai f
12 மணிச்சிலம்பு maNichsilampu f
13 மணிச்சொல் maNichsol f
14 மணிச்சோலை maNichsOlai f
15 மணிச்சுடர் maNichsudar m
16 மணிச்சுடர் maNichsudar f
17 மணிச்சுடரோன் maNichsudarOn m
18 மணிச்சுனை maNichsunai f
19 மணிச்சுரபி maNichsurapi f
20 மணிகண்டன் maNikaNdan m
21 மணிக்கடல் maNikkadal f
22 மணிக்கலை maNikkalai f
23 மணிக்கலம் maNikkalam f
24 மணிக்கண்ணி maNikkaNNi f
25 மணிக்கதிர் maNikkathir m
26 மணிக்கதிர் maNikkathir f
27 மணிக்கயம் maNikkayam f
28 மணிக்கழல் maNikkazal f
29 மணிக்கிளி maNikkiLi f
30 மணிக்கிள்ளை maNikkiLLai f
31 மணிக்கோ maNikkO m
32 மணிக்கொடி maNikkodi m
33 மணிக்கொடி maNikkodi f
34 மணிக்கூந்தல் maNikkoonhthal f
35 மணிக்கோதை maNikkOthai f
36 மணிக்கோவன் maNikkOvan m
37 மணிக்குட்டி maNikkuddi f
38 மணிக்குளத்தள் maNikkuLaththaL f
39 மணிக்குமரி maNikkumari f
40 மணிக்குன்றம் maNikkunRam f
41 மணிக்குரல் maNikkural f
42 மணிக்குறிஞ்சி maNikkuRinjsi f
43 மணிக்குவை maNikkuvai f
44 மணிக்குயில் maNikkuyil f
45 மணிக்குழை maNikkuzai f
46 மணிக்குழல் maNikkuzal f
47 மணிக்குழலி maNikkuzali f
48 மணிமாலை maNimaalai f
49 மணிமான் maNimaan f
50 மணிமானம் maNimaanam f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE