Thursday 2nd of January 2025 04:05:56 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 5243 - Displaying: 2150 - 2200
  NAME GENDER ORIGIN
1 மறவன்செல்வன் maRavanselvan m
2 மறவரண் maRavaraN f
3 மறவரசி maRavarasi f
4 மறவரி maRavari f
5 மறவர்செம்மல் maRavarsemmal m
6 மறவழகி maRavazaki f
7 மறவேள் maRavEL m
8 மறவேல் maRavEl f
9 மறவேலன் maRavElan m
10 மறவேலோன் maRavElOn m
11 மறவேங்கை maRavEngkai m
12 மறவேங்கை maRavEngkai f
13 மறவேந்தன் maRavEnhthan m
14 மறவெரி maRaveri f
15 மறவெற்றி maRavetRi f
16 மறவெழில் maRavezil f
17 மறவெழிலி maRavezili f
18 மறவில் maRavil f
19 மறவினி maRavini f
20 மறவின்பம் maRavinpam f
21 மறவிசை maRavisai f
22 மறவொளி maRavoLi f
23 மறவுரு maRavuru f
24 மருகன் marukan m
25 மருள்நீக்கி maruLnheekki m
26 மருத வேந்தன் marutha vEnhthan m
27 மருதாளன் maruthaaLan m
28 மருதஅறிவன் maruthaaRivan m
29 மருதாயி maruthaayi f
30 மருதச்செல்வி maruthachselvi f
31 மருதச்சேய் maruthachsEy f
32 மருதச்சோலை maruthachsOlai f
33 மருதச்சுடர் maruthachsudar m
34 மருதச்சுடர் maruthachsudar f
35 மருதச்சுனை maruthachsunai f
36 மருதஎழில் maruthaezil f
37 மருதையன் maruthaiyan m
38 மருதக்காடு maruthakkaadu f
39 மருதக்கனி maruthakkani f
40 மருதக்கதிர் maruthakkathir f
41 மருதக்கயம் maruthakkayam f
42 மருதக்கழனி maruthakkazani f
43 மருதக்கிளி maruthakkiLi f
44 மருதக்கிள்ளை maruthakkiLLai f
45 மருதக்கோ maruthakkO m
46 மருதக்கொடி maruthakkodi f
47 மருதக்கோமகள் maruthakkOmakaL f
48 மருதக்கோன் maruthakkOn m
49 மருதக்கொன்றை maruthakkonRai f
50 மருதக்கூடல் maruthakkoodal f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE