Monday 30th of December 2024 12:05:20 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 938 - Displaying: 50 - 100
  NAME GENDER ORIGIN
1 ஒளிக்கொன்றை oLikkonRai m
2 ஒளிக்கோவன் oLikkOvan m
3 ஒளிக்குளத்தன் oLikkuLaththan m
4 ஒளிக்குமரன் oLikkumaran m
5 ஒளிக்குன்றன் oLikkunRan m
6 ஒளிக்குரிசில் oLikkurisil m
7 ஒலிகுயில் olikuyil f
8 ஒளிமாலை oLimaalai f
9 ஒளிமாமணி oLimaamaNi f
10 ஒளிமாமதி oLimaamathi f
11 ஒளிமாமயில் oLimaamayil f
12 ஒளிமாண்பன் oLimaaNpan m
13 ஒளிமாறன் oLimaaRan m
14 ஒளிமாறன் oLimaaRan f
15 ஒளிமடந்தை oLimadanhthai f
16 ஒளிமைந்தன் oLimainhthan m
17 ஒலிமகள் olimakaL f
18 ஒளிமகள் oLimakaL f
19 ஒளிமகன் oLimakan m
20 ஒலிமலை olimalai m
21 ஒளிமலை oLimalai m
22 ஒளிமலை oLimalai f
23 ஒளிமலையன் oLimalaiyan m
24 ஒலிமலர் olimalar f
25 ஒளிமலர் oLimalar f
26 ஒளிமலரவன் oLimalaravan m
27 ஒளிமல்லன் oLimallan m
28 ஒளிமள்ளன் oLimaLLan m
29 ஒலிமங்கை olimangkai f
30 ஒளிமங்கை oLimangkai f
31 ஒலிமணி olimaNi m
32 ஒளிமணி oLimaNi m
33 ஒலிமணி olimaNi f
34 ஒளிமணி oLimaNi f
35 ஒளிமன்னன் oLimannan m
36 ஒளிமறவன் oLimaRavan m
37 ஒளிமருகன் oLimarukan m
38 ஒளிமருதம் oLimarutham f
39 ஒளிமருதன் oLimaruthan m
40 ஒளிமதி oLimathi m
41 ஒளிமதி oLimathi f
42 ஒளிமௌவல் oLimauval m
43 ஒளிமயில் oLimayil f
44 ஒளிமழவன் oLimazavan m
45 ஒளிமீன் oLimeen f
46 ஒளிமெய்யன் oLimeyyan m
47 ஒளிமின்னல் oLiminnal f
48 ஒளிமுடி oLimudi f
49 ஒளிமுகை oLimukai f
50 ஒலிமுகில் olimukil f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE