Sunday 22nd of December 2024 03:36:54 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 938 - Displaying: 350 - 400
  NAME GENDER ORIGIN
1 ஒண்மனை oNmanai f
2 ஒண்மணி oNmaNi m
3 ஒண்மணி oNmaNi f
4 ஒண்மறை oNmaRai f
5 ஒண்மதி oNmathi m
6 ஒண்மதி oNmathi f
7 ஒண்மயில் oNmayil f
8 ஒண்மீன் oNmeen f
9 ஒண்மொட்டு oNmoddu f
10 ஒண்மொழி oNmozi m
11 ஒண்மொழி oNmozi f
12 ஒண்முடி oNmudi f
13 ஒண்முகை oNmukai f
14 ஒண்முகில் oNmukil f
15 ஒண்முல்லை oNmullai f
16 ஒண்முரசு oNmurasu m
17 ஒண்முரசு oNmurasu f
18 ஒண்முறுவல் oNmuRuval f
19 ஒண்முத்தன் oNmuththan m
20 ஒண்முத்து oNmuththu m
21 ஒண்முத்து oNmuththu f
22 ஒண்ணகை oNNakai f
23 ஒண்ணிலா oNNilaa f
24 ஒண்ணிலவு oNNilavu f
25 ஒண்ணிழல் oNNizal f
26 ஒண்ணுதல் oNNuthal f
27 ஒண்பகல் oNpakal f
28 ஒண்பரிதி oNparithi f
29 ஒண்பிறை oNpiRai f
30 ஒண்பொன் oNpon f
31 ஒண்பூ oNpoo f
32 ஒண்பூவை oNpoovai f
33 ஒண்பொறை oNpoRai f
34 ஒண்பொறையள் oNpoRaiyaL f
35 ஒண்பொருள் oNporuL f
36 ஒண்பொருநை oNporunhai f
37 ஒண்பொருப்பன் oNporuppan m
38 ஒண்பொழில் oNpozil m
39 ஒண்பொழில் oNpozil f
40 ஒண்பொழிலன் oNpozilan m
41 ஒண்புகழ் oNpukaz f
42 ஒண்புலமை oNpulamai f
43 ஒண்புணை oNpuNai f
44 ஒண்புனல் oNpunal f
45 ஒண்புன்னை oNpunnai f
46 ஒண்புதுமை oNputhumai f
47 ஒண்சாந்து oNsaanhthu f
48 ஒண்சாரல் oNsaaral f
49 ஒண்சிலம்பு oNsilampu f
50 ஒண்சொல் oNsol f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE