Sunday 22nd of December 2024 09:21:36 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 938 - Displaying: 450 - 500
  NAME GENDER ORIGIN
1 ஊர்ச்சோழன் oorchsOzan m
2 ஊர்ச்சுடர் oorchsudar m
3 ஊர்ச்சுடரோன் oorchsudarOn m
4 ஊர்ச்சுனையான் oorchsunaiyaan m
5 ஊரெழில் oorezil f
6 ஊரெழிலன் oorezilan m
7 ஊரெழிலோன் oorezilOn m
8 ஊரெழினி oorezini m
9 ஊரினியன் ooriniyan m
10 ஊரின்பம் oorinpam m
11 ஊரிசை oorisai m
12 ஊர்ககனி oorkakani m
13 ஊர்க்காவலன் oorkkaavalan m
14 ஊர்க்கண் oorkkaN m
15 ஊர்க்கனல் oorkkanal m
16 ஊர்க்கனி oorkkani m
17 ஊர்க்கண்ணு oorkkaNNu m
18 ஊர்க்கீரன் oorkkeeran m
19 ஊர்க்கேள்வன் oorkkELvan m
20 ஊர்க்கிளி oorkkiLi m
21 ஊர்க்கிள்ளி oorkkiLLi m
22 ஊர்க்கிழான் oorkkizaan m
23 ஊர்க்கோ oorkkO m
24 ஊர்க்கோடன் oorkkOdan m
25 ஊர்க்கோமான் oorkkOmaan m
26 ஊர்க்கோன் oorkkOn m
27 ஊர்க்கூத்தன் oorkkooththan m
28 ஊர்க்கோவன் oorkkOvan m
29 ஊர்க்குளத்தன் oorkkuLaththan m
30 ஊர்க்குமரன் oorkkumaran m
31 ஊர்க்குன்றன் oorkkunRan m
32 ஊர்க்குரிசில் oorkkurisil m
33 ஊர்மாண்பன் oormaaNpan m
34 ஊர்மாறன் oormaaRan m
35 ஊர்மல்லன் oormallan m
36 ஊர்மள்ளன் oormaLLan m
37 ஊர்மணி oormaNi m
38 ஊர்மறவன் oormaRavan m
39 ஊர்மருதன் oormaruthan m
40 ஊர்மதி oormathi m
41 ஊர்முடி oormudi m
42 ஊர்முகன் oormukan m
43 ஊர்முரசு oormurasu m
44 ஊர்முதல்வன் oormuthalvan m
45 ஊர்முத்தன் oormuththan m
46 ஊர்முத்து oormuththu m
47 ஊர்நாகன் oornhaakan m
48 ஊர்நல்லன் oornhallan m
49 ஊர்நம்பி oornhampi m
50 ஊர்நெஞ்சன் oornhenjsan m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE