Thursday 26th of December 2024 07:32:14 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 6108 - Displaying: 1650 - 1700
  NAME GENDER ORIGIN
1 பறம்புப்பொன்னி paRampupponni f
2 பறம்புப்பொறை paRampuppoRai f
3 பறம்புப்பொறையள் paRampuppoRaiyaL f
4 பறம்புப்பொழில் paRampuppozil f
5 பறம்புப்புகழ் paRampuppukaz f
6 பறம்புரு paRampuru f
7 பறம்புத்தாய் paRampuththaay f
8 பறம்புத்தலைவி paRampuththalaivi f
9 பறம்புத்தங்கை paRampuththangkai f
10 பறம்புத்தங்கம் paRampuththangkam f
11 பறம்புத்தேன் paRampuththEn f
12 பறம்புத்தென்றல் paRampuththenRal f
13 பறம்புத்தேவி paRampuththEvi f
14 பறம்புத்திறல் paRampuththiRal f
15 பறம்புத்திரு paRampuththiru f
16 பறம்புத்தொடை paRampuththodai f
17 பறம்புத்தோகை paRampuththOkai f
18 பறம்புத்தோழி paRampuththOzi f
19 பறம்புவாணி paRampuvaaNi f
20 பறம்புவடிவு paRampuvadivu f
21 பறம்புவல்லி paRampuvalli f
22 பறம்புவள்ளி paRampuvaLLi f
23 பறம்புவேல் paRampuvEl f
24 பறம்புவேங்கை paRampuvEngkai f
25 பறம்புவேரல் paRampuvEral f
26 பறம்புவேரி paRampuvEri f
27 பறம்புவேய் paRampuvEy f
28 பறம்புவிளக்கு paRampuviLakku f
29 பறம்புவிறல் paRampuviRal f
30 பறம்புவிறலி paRampuviRali f
31 பரன் paran m
32 பரணன் paraNan m
33 பரங்குன்றன் parangkunRan m
34 பரந்தாமன் paranhthaaman m
35 பரணி paraNi m
36 பரன்மலை paranmalai f
37 பரன்மணி paranmaNi f
38 பரன்முத்து paranmuththu f
39 பரசுகன் parasukan m
40 பரதன் parathan m
41 பரதிமாற்கலைஞன் parathimaatkalainjan m
42 பரற்கடல் paratkadal f
43 பரற்குறிஞ்சி paratkuRinjsi f
44 பரற்சாரல் paratsaaral f
45 பரற்சிலம்பு paratsilampu f
46 பரவைநாச்சி paravainhaachsi f
47 பரவினியாள் paraviniyaaL f
48 பரிமேலழகன் parimElazakan m
49 பரிமேலழகர் parimElazakar m
50 பரிதி parithi m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE