Saturday 21st of December 2024 10:17:38 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 707 - Displaying: 250 - 300
  NAME GENDER ORIGIN
1 உணர்வுக்குமரன் uNarvukkumaran m
2 உணர்வுக்குன்றன் uNarvukkunRan m
3 உணர்வுக்குரிசில் uNarvukkurisil m
4 உணர்வுமானன் uNarvumaanan m
5 உணர்வுமாண்பன் uNarvumaaNpan m
6 உணர்வுமாறன் uNarvumaaRan m
7 உணர்வுமகன் uNarvumakan m
8 உணர்வுமல்லன் uNarvumallan m
9 உணர்வுமள்ளன் uNarvumaLLan m
10 உணர்வுமன்னன் uNarvumannan m
11 உணர்வுமறவன் uNarvumaRavan m
12 உணர்வுமறவன்-1020 uNarvumaRavan-1020 m
13 உணர்வுமருகன் uNarvumarukan m
14 உணர்வுநம்பி uNarvunhampi m
15 உணர்வுநெஞ்சன் uNarvunhenjsan m
16 உணர்வுநேயன் uNarvunhEyan m
17 உணர்வுப்பித்தன் uNarvuppiththan m
18 உணர்வுறுவோன் uNarvuRuvOn m
19 உணர்வுத்தோழன் uNarvuththOzan m
20 உணர்வுவளத்தன் uNarvuvaLaththan m
21 உணர்வுவள்ளல் uNarvuvaLLal m
22 உணர்வுவழுதி uNarvuvazuthi m
23 உணர்வுவீரன் uNarvuveeran m
24 உணர்வுவேங்கை uNarvuvEngkai m
25 உணர்வுவேந்தன் uNarvuvEnhthan m
26 உண்மை uNmai f
27 உண்மை uNmai m
28 உண்மைச்செல்வன் uNmaichselvan m
29 உண்மைமணி uNmaimaNi m
30 உண்மைப்பித்தன் uNmaippiththan m
31 உண்மைவாணன் uNmaivaaNan m
32 உண்மைவிளம்பி uNmaiviLampi m
33 உண்மைவிரும்பி uNmaivirumpi m
34 உண்மையொளி uNmaiyoLi m
35 உரைநயவன் urainhayavan m
36 உறைந்தைவாணன் uRainhthaivaaNan m
37 உறைந்தவாணன் uRainhthavaaNan m
38 உரைவாணன் uraivaaNan m
39 உரைவல்லான் uraivallaan m
40 உரைவேந்தன் uraivEnhthan m
41 உறைவோன் uRaivOn m
42 உரையரசு uraiyarasu m
43 உரையூரன் uraiyooran m
44 உறையூர்ச்சோழன் uRaiyoorchsOzan m
45 உறையூர்முத்து uRaiyoormuththu m
46 உறையூர்நம்பி uRaiyoornhampi m
47 உறையூர்வாணன் uRaiyoorvaaNan m
48 உரையூர்வேந்தன் uraiyoorvEnhthan m
49 உரமாண்பன் uramaaNpan m
50 உரமாறன் uramaaRan m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE