Sunday 22nd of December 2024 03:00:49 AM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 707 - Displaying: 300 - 350
  NAME GENDER ORIGIN
1 உரமார்பன் uramaarpan m
2 உரமலையன் uramalaiyan m
3 உரமல்லன் uramallan m
4 உரமணி uramaNi m
5 உரமறவன் uramaRavan m
6 உரமருதன் uramaruthan m
7 உரமதி uramathi m
8 உரமுரசு uramurasu m
9 உறங்காப்புலி uRangkaappuli m
10 உரநாகன் uranhaakan m
11 உரநம்பி uranhampi m
12 உரநெஞ்சன் uranhenjsan m
13 உறந்தையரசு uRanhthaiyarasu m
14 உரத்தகையன் uraththakaiyan m
15 உரத்தேவன் uraththEvan m
16 உரத்திறலோன் uraththiRalOn m
17 உரத்திறலோன்; uraththiRalOn; m
18 உரவாளன் uravaaLan m
19 உரவாணன் uravaaNan m
20 உரவளத்தன் uravaLaththan m
21 உரவலவன் uravalavan m
22 உரவறவோன் uravaRavOn m
23 உரவறிவன் uravaRivan m
24 உரவழுதி uravazuthi m
25 உரவீரன் uraveeran m
26 உரவெற்பன் uravetpan m
27 உரவிறலோன் uraviRalOn m
28 உரவோன் uravOn m
29 உரவு uravu f
30 உரவு uravu m
31 உரவுடையாள் uravudaiyaaL f
32 உரு uru f
33 உறுதிமொழியன் uRuthimoziyan m
34 உருவன் uruvan m
35 உருவன்பன் uruvanpan m
36 உருவரசு uruvarasu m
37 உருவழகன் uruvazakan m
38 உருவெழிலன் uruvezilan m
39 உதயகீதன் uthayakeethan m
40 உதயக்கண்ணி uthayakkaNNi f
41 உதயகுமாரி uthayakumaari f
42 உதயன் uthayan m
43 உதயனையன் uthayanaiyan m
44 உதயனெஞ்சன் uthayanenjsan m
45 உதயனெறியன் uthayaneRiyan m
46 உதயனேயன் uthayanEyan m
47 உதயன்கனி uthayankani m
48 உதயன்கீரன் uthayankeeran m
49 உதயன்கிள்ளி uthayankiLLi m
50 உதயன்கிழான் uthayankizaan m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE