Tuesday 24th of December 2024 07:43:11 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 4126 - Displaying: 1300 - 1350
  NAME GENDER ORIGIN
1 வளர்மனை vaLarmanai f
2 வளர்மணம் vaLarmaNam f
3 வளர்மங்கை vaLarmangkai f
4 வளர்மணி vaLarmaNi f
5 வளர்மறை vaLarmaRai f
6 வளர்மருதம் vaLarmarutham f
7 வளர்மதி vaLarmathi f
8 வளர்மதியன் vaLarmathiyan m
9 வளர்மௌவல் vaLarmauval f
10 வளர்மயில் vaLarmayil f
11 வளர்மழை vaLarmazai f
12 வளர்மீன் vaLarmeen f
13 வளர்மேழி vaLarmEzi f
14 வளர்மின்னல் vaLarminnal f
15 வளர்மொட்டு vaLarmoddu f
16 வளர்மொழி vaLarmozi f
17 வளர்முடி vaLarmudi f
18 வளர்முகை vaLarmukai f
19 வளர்முகில் vaLarmukil f
20 வளர்முகிலி vaLarmukili f
21 வளர்முல்லை vaLarmullai f
22 வளர்முரசு vaLarmurasu f
23 வளர்முறுவல் vaLarmuRuval f
24 வளர்முதலி vaLarmuthali f
25 வளர்முதல்வி vaLarmuthalvi f
26 வளர்முத்து vaLarmuththu f
27 வளர்நகை vaLarnhakai f
28 வளர்நங்கை vaLarnhangkai f
29 வளர்நெஞ்சள் vaLarnhenjsaL f
30 வளர்நெறி vaLarnheRi f
31 வளர்நெய்தல் vaLarnheythal f
32 வளர்நிலா vaLarnhilaa f
33 வளர்நிலவன் vaLarnhilavan m
34 வளர்நிலவு vaLarnhilavu f
35 வளர்நொச்சி vaLarnhochsi f
36 வளரொலி vaLaroli f
37 வளரொளி vaLaroLi f
38 வளரோதி vaLarOthi f
39 வளரோவியம் vaLarOviyam f
40 வளர்பாடி vaLarpaadi f
41 வளர்பாடினி vaLarpaadini f
42 வளர்பாலை vaLarpaalai f
43 வளர்பாதிரி vaLarpaathiri f
44 வளர்படை vaLarpadai f
45 வளர்பகல் vaLarpakal f
46 வளர்பகன்றை vaLarpakanRai f
47 வளர்பண் vaLarpaN f
48 வளர்பருத்தி vaLarparuththi f
49 வளர்பெண்டு vaLarpeNdu f
50 வளர்பிச்சி vaLarpichsi f

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE