Friday 27th of December 2024 01:41:28 PM GMT

LANGUAGE - TAMIL

BROWS BY LETTER - Total Names in DB: 51182

Search baby names by:

  
  
  
  
  

Tamil Baby Names Search Results

Total Results: 4126 - Displaying: 1700 - 1750
  NAME GENDER ORIGIN
1 வல்வைநம்பி valvainhampi m
2 வல்வைநங்கை valvainhangkai f
3 வல்வைநேயன் valvainhEyan m
4 வல்வைநிலா valvainhilaa f
5 வல்வைநிலவு valvainhilavu f
6 வல்வைப்பிடி valvaippidi f
7 வல்வைப்பொன்னி valvaipponni f
8 வல்வைப்பொழிலன் valvaippozilan m
9 வல்வைப்புலவன் valvaippulavan m
10 வல்வைத்தம்பி valvaiththampi m
11 வல்வைத்தங்கை valvaiththangkai f
12 வல்வைத்தங்கம் valvaiththangkam f
13 வல்வைத்தென்றல் valvaiththenRal m
14 வல்வைத்தேவன் valvaiththEvan m
15 வல்வைத்தேவி valvaiththEvi f
16 வல்வைத்தோகை valvaiththOkai f
17 வல்வைத்தோன்றல் valvaiththOnRal m
18 வல்வைத்தோழன் valvaiththOzan m
19 வல்வைத்துரை valvaiththurai m
20 வல்வைவாணன் valvaivaaNan m
21 வல்வைவாணி valvaivaaNi f
22 வல்வைவடிவு valvaivadivu f
23 வல்வைவளவன் valvaivaLavan m
24 வல்வைவல்லி valvaivalli f
25 வல்வைவயல் valvaivayal f
26 வல்வைவீரன் valvaiveeran m
27 வல்வைவேல் valvaivEl f
28 வல்வைவேல் valvaivEl m
29 வல்வைவேலன் valvaivElan m
30 வல்வைவேலவன் valvaivElavan m
31 வல்வைவேந்தன் valvaivEnhthan m
32 வல்வைவெற்பன் valvaivetpan m
33 வல்வைவிளக்கு valvaiviLakku f
34 வல்வைவிறல் valvaiviRal m
35 வல்வையாள் valvaiyaaL f
36 வல்வையன் valvaiyan m
37 வல்வையண்ணல் valvaiyaNNal m
38 வல்வையன்பன் valvaiyanpan m
39 வல்வையப்பன் valvaiyappan m
40 வல்வையரசன் valvaiyarasan m
41 வல்வையரசு valvaiyarasu f
42 வல்வையரசு valvaiyarasu m
43 வல்வையழகன் valvaiyazakan m
44 வல்வையழகி valvaiyazaki f
45 வல்வையழகு valvaiyazaku f
46 வல்வையெழில் valvaiyezil f
47 வல்வையெழிலி valvaiyezili f
48 வல்வையொளி valvaiyoLi f
49 வல்வையூராள் valvaiyooraaL f
50 வல்வையூரன் valvaiyooran m

பிந்திய செய்திகள்

BABY NAMES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

READ MORE